2014 m. birželio 10 d., antradienis

Verkšlenančios bobos

I don`t wanna say goodbye, someone say me why, I Just wanna see the stars with you

Ehh... Taip ir gyvenam. Nuo vienų egzaminų prie kitų, nuo muzikos prie miego, nuo ryto iki vakaro, nuo draugo iki vaikino... nuo pradžios iki pabaigos.  Žinau, kad ilgokai nerašiau čia, bet visą gegužę ir dabar esu labai užsiėmusi... ir temos nerasdavau, kuria noriu pakalbėti. Bet... nesenai facebook`e užmačiau vieną postą, kaip vaikinas ir vėl skundžiasi kokios panelės blogos, nebe mergaitiškos, kad jos nieko nesugeba ir panašiai... ir, tikrai nežinau kodėl, bet, pasirodė, kad užmuščiau tą vaikiną, jei būčiau buvus tuo metu šalia jo...

Rašydama šį straipsnį, aš suprantu... abi pusės yra siaubingai nusivylusios viena kita. Panelės yra priverstos pamiršti tą romantiką ir tiesiog gyventi realų gyvenimą, dažnai užimti vaikino vietą, o vaikinai tampa nebe vaikinais, o tik verkšlenančioms "kaip viskas blogai" bobomis.

Ir ne vien jis. Jis tiesiog man priminė šią problemą. Jau kuris laikas socialinėse erdvėse tas pats... Aš žinau, kad šitai rašydama, vis tiek nieko nepakeisiu, gal nebent iššauksiu dar vieną pasipiktinimo bangą ar neapykantos kupinos laiškus privačiose žinutėse man. Bet tai nesvarbu...

Yra, žinoma, ir daugiau pranešimų, skirtingais žodžiais, ir panašiai, bet esmė ta pati, o šitas susilaukė ypatingo palaikymo vaikinų tarpe, todėl nusprendžiau pasiremti juo.

Daug kas sako, kad panelės šiais laikas elgiasi kaip princesės – pasikėlusios, nebendrauja su bet kuo, laukia princo ant balto žirgo... Jūs sakote, kad panelės turėtų pirmos parašyti vaikinams, pirmos pakviesti į pasimatymą, jeigu jos to nori... tai pala pala, tuoj laikai ateis, kai mes ir gėles jiems turėsim nešt ir dėkoti, kad jie pasisveikino ar atkreipė dėmesį į mus? Jūs tai norite pasakyti?  Sakote, nusibodo visi tie principai, taip? Tai apsispręskite tada,  ko jums reikia! Su principais – blogai, nes sunku nusikabinti ar su ja bendrauti, be principu – neįdomu, kadangi vėl blogai, jei su ja gali būti bet kas. Sakote, vaikinus lengva suprasti... NĖ VELNIO. 

Jūs vaikinai... irgi žmonės? Matai kaip čia gaunasi... Jūs jau galite būti drovūs, galite tingėti parašyti mums, o mes, ne? Panelės nebėra drovios? Nebeturi kompleksų?  Kažin kas tuos kompleksus ir įvarė, su savo pastoviais juokeliais, užuominomis ir užmetimais... kartais ne tie patys princai?

O kaip suprasti tai, kad kai sakot, kad esam vienintelės, tokias pačias žinutes gauna kelios panelės ? Kaip suprasti, kada jums atsibodom, jei jūs vis tiek mums rašote? Kaip suprasti, ar jums tų principų reikia ar ne, jei jums ir taip, ir taip negerai?

Sakote, visos panos šiais laikais barakūdos, siekiančios vien tik naudos sau, žiūrinčios tik į materialiąją pusę, geriančios, rūkančios, nesportuojančios...
Eh, vaikinai, kad viskas būtų taip lengva... Jūs neišbandėte visų panelių, todėl nesakykite, kad visos mes tokios. Žinoma, sutinku, tikrai pažįstu ir pati keletą tokių, kur regis „Neduok dieve papulsit tokiai“, bet kodėl dėl vienos panos esame nurašomos visos? Nesenai skaičiau straipsnį, kuriame buvo teigiama, kad žmonės savo mylimą pusę labiausiai renkasi pagal panašius akcentus – socialinį statusą, bendrus pomėgius, išsilavinimą, vertybes... Todėl kyla klausimas, jei jūs susitinkate vien su barakūdomis, ar esate tikri, kad jūs bendraujate ne su savęs vertomis panelėmis?

O kur, vaikinai, elementarus mandagumas iš jūsų pusės? Jūs tiek kritikuojate paneles, kad , regis, jūs – tobulumo įsikūnijimai. Nuvilsiu... ko dažnai pasigendu vyruose, tai normalaus ir realaus įsivertinimo. Dažnai įsivaizduojate Kazanovomis, lyg nė viena mergina negalėtų jums atsispirti, o iš tiesų esate tik pradedantieji moliai, kuriems iki Kazanovų lygmens, kaip dviračiui iki limuzino, įsivaizduojate, kad mes, panelės, turėtume būti dėkingos, kad jūs esate su mumis, tačiau užmirštate, kad tai būtent mes turėtume rinktis, ar būti su jumis, ar ne.  Įsivaizduojate, kad mums VISOMS rūpi tik socialinis statusas ar materialiniai dalykai, dėl to, jei jūs turite BMW x5 tai po pasimatymo jūs turėsite ir mus lovoje... Eh, rožinės svajonės.

 Keičiasi laikai, keičiasi prioritetai, tačiau svarbu atsiminti... Vaikinai visgi turi būti vaikinais, o merginos – merginomis. Kiekviena princesė yra pasirengusi viską paaukoti dėl riterio, jei tik jis mylės ją, gerbs ir leis būti savimi.

 Bet principus galima palaužti, tą irgi žinau, svarbu mokėti elgtis, parodyti jam, koks jis man svarbus, kaip aš jį vertinu, dar keletą puokščių gėlių ir viskas...





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą