2013 m. rugpjūčio 10 d., šeštadienis

Sušaudymas oru arba 14os prarast nekaltybę yra normalu. (?)

Same.

Skaičiau daug blogų, vieni pasirodė per ilgi, kiti - nesąmonė, treti neįtraukė, kitų iš vis nesupratau. Balaganas. Aišku, smagu, kai žmogus kuria, kai stengiasi kurt (na, kaip aš), tačiau įrašai iš serijos <Aš šiandien nieko nenuveikiau> tikrai manau, niekam neįdomu.

Nedažnai čia užsuku. Vertinu kokybę, o ne kiekybę.

Prieš keletą dienų su drauge kalbėjome šiek tiek neįprasta mums tema.:

- O tu, pavyzdžiui, turi kažkokias tai griežtas ribas? Tarkim ten jokio sekso be 18os ar kažkas panašaus? Juk tūsus mėgsti, ir tikrai nėra taip, kad būtum šventoji Teresa. Niekada nebuvai gerutė mergytė.
- Aga. Ne. Na, nežinau. Man svarbu, kad žmogus mane mylėtų, kad aš jam būčiau viskas, o visa kita prieš tai jau nebeturi prasmės.

Kol jūs dar manęs neužsipuolėte, norėčiau šiek tiek praplėsti savo mintį, Kodėl merginos, kurios dar nėra praradusios nekaltybės, niekur neskuba?
1. jos nemato tam reikalo. Tokių reta, todėl jas ir palikime ramybėje.
2.Jos bijo. Baimė  valdo viską. Iš pradžių - apkalbų, tada, - kad paliks vaikinas, gavęs tai, ko taip troško, + papasakos draugams su visokiausiomis smulkmenomis, galiausia - nėštumo ir kitokių neplanuotų padarinių,
3. Laukia tinkamo laiko. Tai yra visiška nesąmonė.  Su tinkamu žmogumi , tinkamas laikas ir mašinoje, ant galinės sėdynės, kai būsite vieni bus. Jei yra noras, laikas susikurs pats. O kai panelė nėra tam pasiruošusi, net ir tokia smulkmena, kaip "Nesudėjau indų į indaplovę" sugadins visą vakarą. Galop, jis bus atšauktas.
4. Nepasitikėjimas savimi arba partneriu. Ties šituo klausimu galime grįžti į pirmą punktą.
5. Drovėjimasis kalbėti apie tokius dalykus, kaip apsauga ar...na, apie tai, apie ką su tėvais dažniausiai nekalbame. Kol šito neįveikiate, tol pasilikite ties glamžymusi.
6. "Neturiu vaikino". Skiedalai. Beveik kiekvienas bachūras "duotų", jei pana pasisiūlytų pati. O ties šituo punktu mes neabejotinai grįžtame į mano, pradžioje pateiktą teiginį - Svarbu mylėti ir būti mylimai.

Nes kai myli, tu žmogumi pasitiki visa savo esybe. Jis it tiks jis yra svarbus, ir tada, jau nebesvarbu, nei kiek tau metų, nei kur, nei kada. Lieki tik tu, jis ir jausmai. Baimė išnyksta. Pasitikėjimas ima viršų, Štai kas valdo pasaulį, Na,ir prezervatyvai,hm...iš dalies.

Šis įrašas tai ne kažkokia švietimo pamokėlė, nieko panašaus. Tai tiesiog paprastas ir labai tiesmukiškas išdėstymas, kodėl panos "laužosi"






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą