2014 m. sausio 13 d., pirmadienis

Visada lengviau užsimerkti, arba Kodėl pasyvumas šiais laikas vertinamas kaip vertybė?

SAME

Nauji metai, Nauji pasižadėjimai, Naujos galimybės, Nauji išgyvenimai, Kasdien vis Nauja proga pradėti geriau pažinti save ir Viską aplink tave. 
Nauji įrašai. 
Štai ko aš sau linkiu šiais metais. Daugiau originalių idėjų naujiems įrašams
Ir nekeliu jų ne dėl to, kad nustojau rašyti šitą blogą, bet dėl to, kad nerandu originalios ir dar neišsisėmusios internete temos.
Šito įrašo nesupraskite tiesiogiai, viskas turi daugiau nei vieną prasmę, ir aš džiaugsiuosi jei jūs ją sugebėsite išsiaiškinti :)

http://www.youtube.com/watch?v=6Cp6mKbRTQY

Gerbiama Lietuvos Prezidente, 
Su nuoširdžiausia pagarba šiandien šitą įrašą adresuoju jums. Jei įžeisiu tikrai nepykit, tai ne iš blogos valios.
Ar sutiktumėte su manimi pasivaikščioti? Dieną, kelioms valandoms. Apsimestumėme, kad esame tiesiog du paprasti žmonės, ir Jūs ne geresnė už mane, o tiesiog susitikom kelioms valandoms atvirai pasikalbėti. Aš paklausčiau jūsų keleto klausimų...
Ką Jūs jaučiate, kai matote benamius gatvėje? Dėl ko ir už ką meldžiatės, prieš naktį? Ką jaučiate, kai žiūrite į veidrodį su vardiniu kostiumėliu, kai kiti, ne dėl savo kaltės neturi už ką duonos nusipirkti? O gal didžiuojatės savimi?
Ką jaučiate, kai tada, kai jūs ilsitės, dalis iš mūsų verkia? Kaip galite svajoti, kai dalis mūsų gerbiamų karininkų mamų neturi galimybės ištarti sūnui paskutinio "Sudviev"
Ar išdrįstumėte nuoširdžiai pažiūrėti mums visiems į akis, ir pasakyti, kad ateis geresnis rytojus?
Kodėl? Kodėl taip yra?
Ką jūs jaučiate, kai esate Svarbiausias žmogus Lietuvoje, kai atrodo galėtumėte kažką pakeisti, tačiau tai ne jūsų valioje? Kai esate suvaržyta?
Kodėl sakote, kad vaikais visada yra pasirūpinama, kai dažniausiai vaikų teisės ir kitos valstybinės institucijos, dirba pasitelkdami ne protą, logiką ar vaikų jausmus, pasakojimus, bet kyšio dydį iš kurios nors tai šalies? Ar tai jums nėra žinoma?

Visada lengviau tiesiog užsimerkti... 

Bet jei jūs būtumėte su manimi, ir mes būtume tiesiog paprasti žmonės, ką man tada Jūs pasakytumėte?
Kaip galite leisti seimo nariams tvirtinti, kad Homoseksualai - ne žmonės, juos reikia naikinti, ir jie turi psichologinę ligą?  Kaip galite leisti bažnyčiai taip atvirai deklaruoti, kad homoseksualai negali sudaryti šeimos? Kad jie nėra normalūs ir negali būti pripažįstami visuomenės? Negi, Ponia, Jūs tai laikote tolerancija? Ar toks dalykas, kaip Homofobija, gali būti toleruojamas? O gal kartais reiktų gydyti tuos, kurie bijo netradicinės orientacijos žmonių, ir juos smerkia? Ir nors žinau, kad bažnyčia ir valstybė tai dvi, viena nuo kitos mažai priklausomos institucijos, tačiau tai vis gi vyksta Jūsų valstybėje?
Kodėl kai vyksta įvairūs ir žiaurūs susidorojimai, su žmonėmis išsiskyrusiais iš mūsų pilkos masės, Jūs nieko nesakote?
O žinote pasakymą - tylėjimas reiškia pritarimą?

Ir paskutinis dalykas, Gerb. Prezidente, jei žinotumėte, kad už kiekvieną savo įkvėpimą jums neteks atsakyti, ką tada pasakytumėte mums, tautiečiams, savo rinkėjams? Ką jūs jiems pasakytumėte, kaip pasiteisintumėte? Ar gailitės kokių nors savo sprendimų, ar norėtumėt atsukti laiką atgal?

Ir nesupraskite manęs klaidingai - Jūs esate mano idealas, žmogus, į kurį aš lygiuojuosi ir manau visi Lietuvos žmonės turėtų. Jūs darote viską ką galite geriausiai, apskritai, 
Didžiausi linkėjimai,  
Izabelė.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą